Tygpåsar med tryck

I ett samhälle som strävar efter hållbarhet och medveten konsumtion är tygpåsar med tryck inte bara en trend som aldrig tycks gå ur tiden ? utan en livsstil. De representerar förändring, revolution mot engångsplast och vägen mot en grönare framtid. Hos Tidaj omvandlas dessa enkla påsar till konstverk, där varje tryck blir en bärare av ett budskap, en stil och ett ansvar. Välkommen till vår kategori av tygpåsar med tryck där mode och hållbarhet går hand i hand ? och där komfort och medvetna val är allt annat än tradigt.
40 produkter

Designa en tygpåse med eget tryck

Tidaj vet vikten av att skapa något unikt och personligt. Våra tygpåsar med tryck är inte bara en tom canvas, de är också en möjlighet att uttrycka din individualitet. Vare sig det är ditt företags logga, ett inspirerande citat eller en konstnärlig design, så är varje tryck skräddarsytt för att spegla din stil. Genom att ge din tygpåse en personlig touch berättar den din unika historia vart du än går.

Vi erbjuder personlig service på riktigt, och vi hjälper dig hela vägen ? från första kontakt till leverans av dina varor. Varje order är vår viktigaste någonsin. Om du behöver hjälp med designen finns vårt team tillgängligt för att hitta den mest optimala lösningen för just dig.

Förutom ett stort utbud av profilprodukter, såsom väskor och påsar, erbjuder vi också onboarding-kit som är en personaliserad box fylld med brandad merchandise - perfekta att välkomna nyanställda med. Att introducera nya medarbetare på ett strukturerat och välplanerat sätt är direkt avgörande för att säkerställa att de anpassar sig snabbt och blir produktiva. Du kan välja att själv designa både box och dess innehåll, eller så använder du ett färdigt paket ? du bestämmer.

Tygpåse med tryck en hållbar lösning

Tidaj tror på en grönare framtid och därför är våra tygpåsar med tryck tillverkade av hållbara material. Genom att minska användningen av engångsplast och istället välja återanvändbara tygpåsar, bidrar du till att minska plastföroreningarna och bevara jordens naturliga resurser. Tygpåsar med tryck är inte bara en modeaccessoar, det är en handling av miljömedvetenhet och ansvar gentemot vår planet.

Stort sortiment av kassar

I vårt sortiment av kassar kan du välja mellan tygväskor av allt från bomull till polyester. Vi har även eco-kassar med tryck som är gjorda av återvunnet material, till exempel PET-flaskor och bomullspolyester, med mera. Självklart erbjuder vi också jute och canvaskassar som är perfekta för utflykter till parken, stranden eller matbutiken. En tygväska med tryck i jutematerial är både ett miljövänligt och ett mycket användbart val då de kan bära upp till 10 kg i vikt.

Utöver väskor och tygpåsar med tryck erbjuder vi även mängder av andra trycksaker inom till exempel fritid och sport, profilkläder och företagsgåvor med mera. När du beställer produkter med tryck från oss får du alltid en designskiss för godkännande innan vi startar produktionen. På detta vis kan du vara helt säker på att din produkt blir precis som du tänkt dig.

En tygpåse med tryck som marknadsföringsverktyg

För företag är en tygpåse med tryck inte bara praktisk, den är också ett kraftfullt marknadsföringsverktyg. Varje gång en kund bär en påse med ditt företags logga blir han eller hon en gående reklampelare. Tygpåsarna är inte bara en produkt, de är en del av din varumärkesidentitet och en chans att nå ut till en bredare publik.

Att välja återanvändbara tygpåsar som marknadsföringsverktyg skickar en tydlig signal om ditt företags engagemang för hållbarhet. Kunder värdesätter företag som tar ansvar för miljön. Genom att erbjuda tygpåsar som alternativ till engångsplastpåsar, visar du att ditt företag bryr sig om planeten. Eftersom påsar med tryck finns i olika storlekar och stilar, är de också mycket anpassningsbara. De kan användas för inköp, som goodiebags på evenemang, som delar av företagsgåvor eller en produktförpackning. Denna mångsidighet gör dem till ett perfekt marknadsföringsredskap för olika ändamål.

Trycksaker till låga priser

Hos oss behöver du inte välja mellan kvalitet och pris ? hos Tidaj hittar du alltid högkvalitativa produkter till låga priser. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna erbjuda våra kunder trycksaker i alla prisklasser. Därför är vi också säkra på att du kommer att bli nöjd med vårt erbjudande. Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss via telefon, mail, sms, chatt eller kom förbi vårt kontor på en kaffe. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Vanliga frågor om bomullskassar
Kan jag trycka min tygpåse med företagets logotyp eller annan grafik?
Ja, tygpåsar kan anpassas med företagets logotyp eller annan grafik för att öka varumärkesmedvetenheten och synligheten.

Vad är skillnaden mellan tygpåsar och andra typer av återanvändbara påsar som tillverkas av nylon eller polyester?
Tygpåsar är ett mer miljövänligt alternativ eftersom bomull är en naturlig och förnybar resurs. Tillverkning av nylon eller polyester kräver mer energi och resurser.


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!