Jute & Canvaskassar med tryck

Jute- och canvaskassar är två typer av återanvändbara kassar som är tillverkade av antingen juteväv eller canvastyg vilket gör dem robusta och slitstarka. Kan användas om och om och om igen. Båda materialen är också miljövänliga vilket gör dem till ett utmärkt alternativ till engångs-plastpåsar. Alla jute och canvaskassar kan tryckas med er logotyp.
36 produkter

Jutekassar med eget tryck

Jutekassar tillverkas av naturlig fiber som utvinns från juteplantan. Det är ett starkt och tåligt material som tåler mycket slitage. Juteväv har också en naturlig grov textur som ger kassen ett rustikt utseende. Våra jutekassar kan anpassas med brodyr eller tryck i form av företags logotyp eller annat motiv. Perfekt för att exponera ert varumärke under lång tid i många olika miljöer.

Utöver att vara miljövänliga och mångsidiga är jutekassar också lätta att rengöra. De kan torkas av med en fuktig trasa eller tvättas för hand och sedan lufttorkas. Detta gör dem idealiska för användning på platser där det kan bli smutsigt eller fuktigt, som på stranden eller i parken.

Canvaskassar med tryck

Canvaskassar kan anpassas med tryck eller brodering av logotyper, text eller grafiska motiv. Detta gör dem till en populär marknadsföringsprodukt för företag som vill öka sin synlighet. Canvaskassar med tryck kan också användas som en gåva till kunder eller som en del av en kampanj.

De är en typ av återanvändbar påse som är tillverkad av canvastyg, en tät vävning av bomull. Dessa kassar är vanligtvis robusta och slitstarka, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ till engångs-plastpåsar och andra typer av påsar som inte är lika hållbara. En mycket bättre och mer hållbar lösning än plastpåsar som tar hundratals år att brytas ned. Dessutom kan canvaskassar användas om och om igen, vilket minskar behovet av att producera nya påsar kontinuerligt.

Canvaskassar finns i olika storlekar och former för att passa olika behov och användningsområden. Vissa canvaskassar är utformade som shoppingpåsar med stora handtag för att enkelt kunna bäras över axeln eller i handen. Andra kassar är mindre och lättare, vilket gör dem perfekta för att bära mindre föremål som böcker, matlådor eller andra personliga tillhörigheter.

Riktigt bra tryckmetoder för kassar

Både canvaskassar och jutekassar kan tryckas och broderas med ett brett utbud av tryckmetoder.

Vid tryckning av kassar används oftast en screentrycksmetod där färger appliceras på kassens yta genom en finmaskig duk med hjälp av en skärm. Denna teknik kan användas för att skapa högkvalitativa och detaljerade tryck med flera färger. Trycket kan anpassas efter era behov och önskemål, och kan inkludera logotyper, text eller grafiska motiv.

Broderi är en annan populär metod för att anpassa canvaskassar och jutekassar. Vid broderi appliceras trådar med hjälp av en symaskin för att skapa en design på påsens yta. Detta ger en mer texturerad och tredimensionell effekt, som kan ge en högkvalitativ och lyxig look. Broderiet kan också anpassas efter kundens önskemål, inklusive val av färger och design.

För både tryckning och brodering är det viktigt att ha en högupplöst bild eller design för att säkerställa att resultatet blir av hög kvalitet. Det är också viktigt att välja rätt typ av färg och tråd för att säkerställa att designen är hållbar och inte bleknar eller tvättas bort efter bara några användningar.

Sammanfattningsvis kan både canvaskassar och jutekassar anpassas med tryckning och brodering för att skapa en unik design som passar kundens behov och önskemål. Med rätt teknik och material kan dessa anpassade kassar vara hållbara och av hög kvalitet, vilket gör dem till en populär marknadsföringsprodukt.


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!