Kassar med tryck


En fin kasse att återanvända är ett bra och medvetet miljöval fler och fler personer gör. Se till att deras kasse har just din logo på sig när de till exempel är och handlar.
222 produkter

Kassar med eget tryck

Tryckta kassar är ett perfekt komplement till alla företag och kan användas på många olika sätt. De kan användas som giveaways, reklamartiklar, evenemangspåsar, presentförpackningar och mycket mer. Du kan enkelt exponera ditt varumärke för en mängd olika potentiella kunder eftersom kassarna har din anpassade logotyp eller ditt meddelande väl synligt för alla att se.

Tryckta kassar kan användas för att visa upp ditt varumärke på ett unikt och elegant sätt. De ger dig möjlighet att marknadsföra ditt företag med en minnesvärd logotyp eller ett minnesvärt budskap som drar uppmärksamhet till dina produkter och tjänster. Ett annat bra sätt att använda tryckta tryckta är som ett reklamverktyg vid mässor eller kongresser. Du kan enkelt visa upp dina produkter och tjänster samtidigt som du kan röra dig på evenemanget och interagera med kunderna.

Kassar med tryck är ett utmärkt sätt att ge en personlig prägel åt ett företagsevenemang. Vare sig du är värd för en företagsfest eller deltar på en mässa, kommer anpassade tryckta kassar att göra din närvaro känd och ge dina gäster något speciellt att ta med sig hem.

Rätt tryck för dina kassar

Det finns flera olika tryckmetoder tillgängliga beroende på vilket utseende du vill uppnå och vilken budget du har för projektet. Digitaltryck, screentryck, värmeöverföring, broderi och sublimering är alla populära metoder för att skapa tryckta väskor.

Digitaltryckta kassar: den här metoden en kostnadseffektiv teknik som innebär att digitala filer används för att överföra bläck direkt på påsen som ger levande färger och möjliggör tryck av mönster och fotografier.

Screentryckta kassar: den här metoden använder en speciellt förberedd stencil för att uppnå detaljerade motiv med starka färger. Det är ett idealiskt val för enkla logotyper och texter, men kan bli kostsamt om du vill ha mer komplexa mönster med många färger.

Transfertryckta kassar (Värmeöverföringstryck): den här metoden är en snabb, effektiv och enkel tryckmetod att använda för kassar med tryck när du vill skapa unika logotyper eller mönster på väskor i stora mängder utan att det behöver bli en kostsam historia.

Broderade kassar: den här metoden ger lyxiga detaljer till kassar som broderas enligt önskat mönster eller logotyp. Det ger hög hållbarhet för motivet/logotypen på kassen eftersom den inte kan gnuggas bort eller blekna med tiden, jämfört med tryck.


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!