Logoband med säkerhetsspänne

Logoband med säkerhetsspänne är en perfekt lösning för att synliggöra ditt företags logotyp och stärka varumärkesidentiteten. Spännet är designat för att enkelt kunna öppnas och stängas, vilket gör det både enkelt att ta av och sätta på bandet samt gör det säkert att bära logobandet, för stora som små. Dessa band kan tryckas med företagets logotyp och användas vid mässor, event, konferenser eller som en del av din personaluniform. De ger en professionell och samtidigt personlig prägel som visar upp ditt företag i en mängd olika miljöer.
40 produkter

Logoband med säkerhetsspänne: Ett säkert och effektivt sätt att synas

Logoband med säkerhetsspänne och tryck är ett praktiskt och säkert sätt att bära ID-kort, namnbrickor och nycklar på arbetsplatser, konferenser och evenemang. De kan tryckas med företagets logotyp eller grafik, vilket gör dem till en kostnadseffektiv reklamlösning. Säkerhetsspännet gör det säkert för alla att bära logobandet, stora som små. Om bandet skulle fastna i någonting kommer låset att öppnas upp.

Säkerhetsspänne för ökad säkerhet och bekvämlighet

Säkerhetsspännet på logobanden ger en extra dimension av säkerhet och bekvämlighet. Spännet är designat för att enkelt kunna öppnas och stängas, vilket gör det enkelt att ta av och sätta på bandet. Dessutom fungerar säkerhetsspännet som en skyddsmekanism om bandet skulle fastna i något, eftersom det då automatiskt släpper.

Material och designalternativ

Logoband med säkerhetsspänne finns i en mängd olika material och designalternativ för att passa alla typer av företag och organisationer. Välj mellan slitstarka och miljövänliga material som polyester, nylon, bomull eller återvunnen PET. Dessutom kan du välja mellan olika trycktekniker, såsom screentryck, sublimeringstryck eller vävda logotyper, för att få den bästa representationen av ditt varumärke.

Tryck, sublimera och anpassa

Anpassningsmöjligheterna för logoband med säkerhetsspänne är näst intill oändliga. Du kan välja mellan olika bandbredder, färgkombinationer och designelement för att skapa ett unikt och personligt logoband som representerar din organisation på bästa sätt. Kanske vill du inkludera en slogan, ett telefonnummer eller en webbadress på bandet för att ge ännu mer information om ditt företag?

Vanliga användningsområden

Logoband med säkerhetsspänne används ofta inom en rad olika branscher och ändamål. De kan användas av:

- Företag och organisationer på mässor och event
- Skolor och universitet för att identifiera studenter och personal
- Sjukhus och vårdinrättningar för att skapa en säker och professionell arbetsmiljö
- Idrottsevenemang, konserter och festivaler för att säkerställa att endast behörig personal har tillträde
- Hotell och konferensanläggningar för att visa gästernas tillhörighet och roll

Vanliga frågor


Vad kostar det att trycka ett logoband med säkerhetsspänne?
Det beror på vilken modell du väljer, hur många st samt vilken tryckmetod. På produktsidan till respektive produkt får du slutpris utan extra kostnader. Om du är osäker kan du få en offert och designhjälp av våra duktiga kollegor.

Hur beställer jag ett logoband?
För att beställa logoband med säkerhetsspänne behöver du välja önskat material, designalternativ och anpassningar. Därefter skickar du in din logotyp och övriga designelement till oss för att få ett digitalt korrektur (en skiss som visar ditt tryck på logobandet).

Vad är leveranstiden för logoband med säkerhetsspänne?
Leveranstiden för logoband med säkerhetsspänne varierar beroende på material, tryckteknik och orderstorlek. Det är vanligt att leveranstiden ligger mellan 2-4 veckor, men det kan vara kortare eller längre beroende på specifika önskemål.

Kan jag få en provbeställning innan jag beställer en större mängd logoband?
Vi erbjuder provbeställningar så att du kan se och känna på kvaliteten innan du gör en större beställning. Kontakta oss för mer information om deras provbeställningspolicy.

Är det möjligt att få logoband med säkerhetsspänne i återvunnet material?
Ja, det finns logoband med säkerhetsspänne tillverkade av återvunnet material, såsom återvunnen PET. Dessa band är miljövänliga och hjälper till att minska avfallet samtidigt som de är lika hållbara och funktionella som band tillverkade av konventionella material.

Hur mycket kostar nyckelband med säkerhetsspänne?
Priset för logoband med säkerhetsspänne varierar beroende på material, tryckteknik, anpassningar och orderstorlek. Generellt sett blir priset lägre per styck när du beställer större mängder. Kontakta oss för en offert och mer information om deras prissättning.


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!