Nyckelband med tryck / Logoband

Logoband är ett populärt och enkelt sätt att marknadsföra ditt varumärke eller din organisation. Ett logoband är ett nyckelband med tryckta logotyper på. De kan bäras runt halsen, handleden eller som nyckelband. Logoband är ett enkelt och synligt sätt för människor att känna igen ditt varumärke eller företag. Perfekta att dela ut till anställda på kontoret och kunder på mässor.
137 produkter

Logoband med eget tryck

Det finns flera fördelar med att använda logoband, främst som en kostnadseffektiv reklamprodukt.

1. Synlighet: Logoband gör det möjligt för ditt varumärke eller din organisation att sticka ut och synas av potentiella kunder, leverantörer och andra kontakter

2. Kostnadseffektivt: Logoband är relativt billiga jämfört med andra reklamprodukter, vilket gör att ett bra alternativ för budgetmedvetna företag

3. Lätt att använda: Logoband är lätta att fästa och ta bort, vilket gör dem till ett bekvämt alternativ för personal eller kunder på resande fot

4. Mångsidig: Logoband kan tryckas i många olika storlekar, tryckmetoder och färger för att matcha ditt varumärke.

5. Hållbart: Logotyp band är tillverkade av starkt och hållbart material som håller i många år

Billiga logoband är effektiva reklampelare

Logoband är vanligtvis tillverkade av polyester eller nylon och kan tryckas i valfri på flera olika sätt för att passa dina behov. De kan utrustas med en mängd olika fästen som säkerhetsspänne, clips och karbinhakar som man kan fästa ID-brickor på. Logoband är utmärkta för företagsevenemang, mässor och mässor, samt för vardagsbruk.

Välj rätt tryck för ditt logoband

1. Sublimationstryck är en populär metod för att trycka logotyper på logoband. Bilden överförs genom värme till logobandet med hjälp av speciella färgämnen, vilket ger exakt och korrekt färgåtergivning.

2. Digital transfer är en modern, högteknologisk metod för att skriva ut logotyper på nyckelband och logoband. Den använder sig av digital tryckteknik som gör det möjligt att trycka logotypen i oändligt med färger med otrolig noggrannhet och detaljrikedom. Det är särskilt användbart för beställningar i små upplagor eftersom det inte kräver några plåtar.

3. Transfertryck innebär att en bild eller design överförs till logobandet med hjälp av värme och specialbläck. Transfertryck används ofta för att skapa hållbara bilder av hög kvalitet som tål regelbunden användning och håller längre än traditionellt screentryck.


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!