Isskrapa med tryck

Isskrapor med tryck är ett måste under vintern - en perfekt reklampelare att visa upp ditt varumärke på. Isskrapor är ett måste för varje vintersäsong, och med våra tryckta isskrapor kan du visa upp ditt varumärke på en produkt som alla kommer att använda. Tryckta isskrapor är utmärkta gåvor till anställda eller kunder, och dessutom kan de hjälpa till att marknadsföra ditt företag under de kalla månaderna när folk är mer benägna att använda dem.
45 produkter

Isskrapor med tryck

Våra tryckta isskrapor är det perfekta sättet att marknadsföra ditt varumärke i vinter. De är lätta att anpassa med din logotyp och budskap, och de kommer garanterat att bli uppmärksammade när de används under vintermånaderna. Visa upp ditt varumärke på en produkt som används av alla på vintern och nå ut till en stor publik till en låg kostnad.

Gör dig redo för vintern med isskrapor

Isskrapor med eget tryck är inte bara en utmärkt vintergåva, utan också en perfekt reklampelare att marknadsföra ditt företag på som används av nästan alla under årets kallaste månader. Oavsett om du vill ha något enkelt med bara din logotyp eller något mer konstnärligt som en anpassad grafik finns det ett alternativ för alla. Och eftersom dessa föremål alltid efterfrågas under vintern kommer ditt varumärke att synas varje gång någon behöver skrapa bort frosten från bilrutan.

Slitstarka och långvariga

Våra isskrapor med tryck är utformade för att hålla länge. De är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa att de klarar av många vintrar.

Vanliga frågor om isskrapor med eget tryck

Hur länge håller tryckta isskrapor?
Våra isskrapor med tryck är tillverkade av högkvalitativa material och kommer att hålla under flera vintrar utan problem.

Vad är minsta beställningsmängd?
Vi har generellt sett en väldigt låg minsta beställningsvolym. Läs mer på respektive isskrapa för att få reda på minsta antal.

Vilka typer av tryckalternativ erbjuder ni?
Vi erbjuder både digitaltryck, transfertryck, padprint och många fler tryckmetoder för isskrapor - du väljer själv vilket som fungerar bäst för dig! Detta innebär att vi erbjuder dig att trycka både logotyper och/eller avancerade mönster och bilder i många färger så att din isskrapa ser ut precis som du vill att den ska se ut.

Hur snabbt kommer min beställning att vara klar?
Beroende på vilken typ av trycktjänst du väljer (digital, screentryck eller annan tryckmetod) varierar produktionstiden från cirka 1 till 3 veckor efter godkännande av designskiss. Läs mer på respektive produkt eller kontakta oss för exakt leveranstid.


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!