T-shirt Dam

I en värld där mode visar vem du är har t-shirts med tryck för dam blivit ett både mångsidigt och populärt klädesplagg. Vår kollektion av snygga tishor med tryck erbjuder inte bara komfort och kvalitet, utan också en unik möjlighet att uttrycka din personlighet och stil. Genom noggrant utvalda tyger, trendiga mönster och professionella trycktekniker skapar vi inte bara kläder, utan konstverk, som ser till att ditt företag sticker ut från mängden och berättar en historia.
55 produkter

Skräddarsy en t-shirt med eget tryck för dam

Designa ett plagg som fångar uppmärksamhet. Med en blandning av färger, former och texturer tar Tidaj fram tryck som inte bara är visuellt imponerande, utan också emotionellt engagerande. Varje design är skapad med omsorg och precision för att säkerställa att din t-shirt inte bara är ett klädesplagg, utan också ett kreativt konstverk.

Vi vet att varje kvinna har sin egen unika stil och smak. Just därför erbjuder vi t-shirts med tryck för dam i fler modeller. Vi har också ett brett sortiment av andra typer av profilkläder där du kan välja mellan olika passformer, ärmlängder och halsringningar. Hitta det perfekta plagget för dina kvinnliga kollegor eller tjejkompisarna. Tillsammans med våra designers kan du skapa ett plagg som speglar företagets, lagets eller kompisgängets stil.

Vilken metod väljer du?

Vad gäller branding av profilkläder finns det olika tekniker att välja mellan, som exempelvis tryck och brodyr. Tryck är en kostnadseffektiv metod som passar större upplagor och en enklare design. Brodyr ger istället en mer exklusiv och hållbar finish som är bättre vid mindre upplagor och mer detaljerade logotyper. Vilken teknik du bör välja beror på dina behov, designpreferenser samt din budget. Men bara lugn, vi hjälper dig att välja rätt.

T-shirt för dam från Tidaj ? för en hållbar framtid

Hållbarhet är en av våra främsta prioriteringar. Därför tillverkar vi våra t-shirts med tryck för dam av högkvalitativa material. Idag är det viktigare än någonsin att du som företagare gör medvetna val vad gäller reklamprodukter.

Med hjälp av hållbara marknadsföringsredskap kan du ge ditt företag en positiv image som uppskattas både bland kunder och anställda. Genom att välja våra produkter stödjer du inte bara en hållbar klädindustri, utan också en grönare planet. Häng på trenden du också! Kolla även in vår kategori med miljövänliga profilkläder.


T-shirt med tryck för kvinnliga kollega och kunder

Stärk ditt varumärkes image genom att designa t-shirts med eget tryck för dam. Självklart erbjuder vi även ett stort sortiment av tishor för herrar. I dagens moderna affärsvärld är varumärkesexponering och en tydlig företagsidentitet nyckeln till framgång. T-shirts med tryck för dam är inte bara klädesplagg: de är effektiva marknadsföringsverktyg och en kraftfull metod för att skapa en stark företagskultur. Det finns många anledningar till varför företag bör överväga egendesignade klädesplagg som en viktig del av sin marknadsföringsstrategi.

Profilkläder ger anställda en enhetlig och professionell framtoning. När alla i teamet bär samma t-shirts med företagets logga och budskap, skapas en enhetlig varumärkesidentitet. Detta bidrar i sin tur till en gemenskap, både internt och externt. Alla som bär plagget blir dessutom gående reklampelare. Vart de än är sprider de medvetenhet om företaget.

Skapa minnen och upplevelser med profilkläder

Minnesvärda ögonblick förtjänar minnesvärda kläder. Våra t-shirt med tryck för dam är så mycket mer än bara klädesplagg. De är minnen som du skapar och bär med dig. Oavsett om det är firmans vinterfest, organisationens årliga konferens eller en gåva till dina kunder, kan våra t-shirts med tryck bli en del av både dina anställdas och kunders upplevelse.

Din expert på profilkläder med tryck

Tidaj är experten du letat efter när det kommer till allt som har med reklam- och profilprodukter att göra. Vi har ett brett utbud av produkter för alla tillfällen, från events och mässor till kontoret och hemmet. Hos oss hittar du alltid högkvalitativa produkter i alla prisklasser. Vi samarbetar nämligen med några av marknadens bästa leverantörer. Vi är dessutom stolta över vår service och är med dig hela vägen ? från start till outsourcing.

Vill du veta mer? Kontakta oss eller kom förbi vårt kontor på en kaffe.


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!