Sweatshirts med tryck

Spana in Tidajs breda sortiment av sweatshirts med tryck! Välj bland mängder av alternativ där du själv kan styra vilken typ av design du vill ha beroende på ändamål. En sweatshirt med tryck är ett perfekt komplement till jobbets årliga femkamp eller en rolig gåva till företagets kunder. Kika igenom hela vårt sortiment och välj den modell som passar dig bäst.
181 produkter

Designa din egen sweatshirt med tryck

I dagens konstanta brus av annonseringar och reklam där företag kämpar för att synas, kan en så ?enkel? lösning som en sweatshirts med tryck vara exakt det som din verksamhet behöver. En sweatshirt med tryck är en personlig present som dina kunder kan ha nytta av om och om igen. Profilprodukter med tryck är också ett mycket kostnadseffektivt sätt att få ut ditt företags budskap på. Satsa på trycksaker med lång hållbarhet från Tidaj.

Profilprodukter är en perfekt lösning för dig med företag. Bjud dina anställda på en rolig överraskning eller skapa något riktigt unikt till dina kunder. Att designa ditt eget tryck är både en kul och innovativ idé. Faktum är att det bara är du som sätter gränserna för vad som är möjligt. Kliv in en kreativ värld med hjälp av Tidaj och se dina visioner komma till verklighet.

Sweatshirts med tryck till dina anställda

Självklart ska dina anställda ha en egendesignad sweatshirt med tryck. Detta inte bara för att utnyttja möjligheten till att visa upp ditt företag, utan även för att skapa samhörighet och team spirit på arbetsplatsen. En sweatshirt med tryck till varje medarbetare visar engagemang och är, enligt oss, ett givet inslag inom varje framgångsrik organisation.

Överraska dina medarbetare med varsin snygg sweatshirt med tryck inför fredagens AW eller ge bort som en liten bonus innan konferensen ? en gåva som aldrig slår fel. Tack vare vårt breda sortiment av sweatshirts kan du välja ett eller flera alternativ som passar dig och ditt ändamål perfekt. Varför inte också spana in Tidajs trendiga datorväskor, vattenflaskor eller powerbanks med tryck som ett komplement till dina sweatshirts? Vi utlovar ett väldans allo på kontoret.

Sweatshirt med tryck för alla tillfällen

Sweatshirts med tryck passar alla möjliga tillfällen: företagets bouleturnering, släktens julfirande eller till en bjussig födelsedagsfest. Ja, listan kan göras oändlig. Sweatshirts med tryck är alltid en uppskattad gåva eftersom de utgör ett personligt, kreativt och helt enkelt roligt sätt för ett sammanhang att bli mer minnesvärt och speciellt.

Ytterligare en idé är att designa en sweatshirt med tryck inför din bästa väns möhippa eller svensexa. Välj en skämtsam bild, en text eller en kombination av båda, och tryck upp ett antal sweatshirts med samma eller unika tryck som ni alla kan bära. Oavsett tillfälle kan sweatshirts med tryck liva upp stämningen och skapa oförglömliga minnen för alla inblandade.

Kvalitet och utbud

Tidaj erbjuder ett stort utbud av sweatshirts och andra produkter med tryck. Kom ihåg att det är du som bestämmer hur resultatet ska se ut! Alla modeller kan skräddarsys efter just dina specifika behov. Vare sig det handlar om större eller mindre evenemang så hjälper vi dig.

Du vet väl om att du också kan designa boxarna som produkterna kommer i? Om du till exempel vill ge bort något personligt till dina anställda eller kunder kan en egendesignad box med en sweatshirt med tryck vara den optimala gåvan. En snyggt designad box bidrar med den där extra lyxiga känslan ? och kan bli en snackis om du gör det rätt. Vi finns här för att hjälpa dig att komma fram till den perfekta lösningen för just ditt ändamål.

Beställ högkvalitativa sweatshirts billigt online

Sedan Tidajs start 2021, i ett litet garage i Malmö, har vårt fokus varit att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter online till daj ? alltid till ett lågt pris. Och det är ju exakt vad vi gör idag. På vår hemsida hittar du ett stort utbud av inte bara sweatshirts utan även mängder av andra produkter såsom väskor och påsar, kontorsprylar och reklamgodis/sortiment/reklamgodis med mera. Vi förser våra kunder med rådgivning och service utöver det vanliga.

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns tillgängliga via telefon, mail, sms och chatt. Du kan också besöka vårt kontor om du har frågor kring beställningsprocessen, produkterna eller om du vill ha rådgivning. Det viktigaste för oss är att du blir riktigt nöjd!


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!