Kepsar med tryck

Här hittar du vår kategori med kepsar, till vilka du kan addera ditt helt egna tryck. Vi levererar personliga kepsar till daj direkt från Skåne ? där av namnet Tidaj. Vårt sortiment består av ett brett utbud av modeller i olika stilar och färger.
95 produkter

Stort utbud av kepsar med valfritt tryck


Som företagare kan du inhandla kepsar med tryck att ge till kunder eller medarbetare. Eller så kan du köpa in kepsar till ett evenemang eller ett lag, för att deltagarna ska känna samhörighet och gemenskap. Vad väntar du på? Ta del av hela vårt utbud av kepsar med tryck redan nu!


En keps med tryck är ett kraftfullt verktyg som hjälper till att lyfta fram ditt varumärke och kommunicera ditt budskap på ett både stilfullt och övertygande sätt. Kepsen har blivit en omtyckt och populär profilprodukt som passar utmärkt för en mängd olika ändamål. Kepsens mångsidighet och funktionalitet gör den till ett idealiskt val som profilaccessoar, merchandise-artikel eller som en del av ett företags give-away för att sprida varumärkeskännedom.

Vi erbjuder ett omfattande utbud av reklamkepsar i olika modeller, prisklasser och färgalternativ. Samtliga kepsar kan sedan designas med ett eget tryck eller brodyr. Hos Tidaj tar du fram kepsar som inte bara är funktionella och snygga, utan som också fungerar som ett marknadsföringsredskap.

Kepsar med eget tryck som effektiv marknadsföring

Vi är haj på det mesta när det kommer till tryck och hjälper dig skapa unika kepsar som matchar dina exakta önskemål. Du kan välja mellan flera modeller och färger, och kombinera dem med olika tryck och brodyralternativ. Möjligheterna är praktiskt taget oändliga. Välj mellan Texas Cap i en jordnära beige kulör och Classic Cap i en stark orange färg - för att nämna två exempel.

En keps med företagets logotyp eller budskap på är en effektiv marknadsföringsprodukt av flera skäl. När folk bär en keps med din logotyp på exponeras ditt varumärke till många människor, och kommer att nå olika grupper på olika platser. Dessutom kan du designa kepsarna så att de på bästa sätt förmedlar varumärkets budskap.

Du vet väl att du även kan köpa t-shirts, hoodies och muggar med tryck som en del av din marknadsföring - alltid på Tidaj.se.

Hur kan man göra designa kepsar?


Att designa en keps med eget tryck är en rolig process. Vi erbjuder flera olika tillvägagångssätt vilket öppnar upp för en mängd valmöjligheter. För att göra det enklare för dig att välja metod kommer vi nu att ge dig en översikt över de olika alternativen.

Brodyr: Brodyr är kanske en av de mest populära metoderna för att dekorera kepsar. Många menar även att brodyr signalerar bättre kvalitet och en mer exklusiv känsla. Om du letar efter ett alternativ som kommer att hålla länge är brodyr en av de bästa metoderna.

Tryck: Tryck är också en mycket populär metod. Vilken keps du väljer påverkar själva metoden för trycket. Vissa kepsar kan tryckas med ett fullfärgstryck, medan andra kan ha ett begränsat antal färger. Fördelen med tryck jämfört med brodyr är att det med tryck är lättare att få med de små detaljerna.

Sublimeringstryck: Sublimeringstryck är en avancerad tryckteknik som använder värme för att överföra färgämnen från ett speciellt sublimeringspapper till syntetiska material. Sublimeringstryck ger en högkvalitativ och hållbar finish med levande färger och skarpa detaljer. Dessutom är denna metod lämplig på kläder som utsätts för extra slitage.

Transfertryck (värmeöverföring): Transfertryck är en annan populär metod för tryck på profilkläder. Metoden innebär att en förtryckt design appliceras på kepsen med hjälp av värme och tryck. Värmeöverföring är lämpligt för små till medelstora upplagor och fungerar därför som ett alternativ för kepsar.

Digitalt tryck (DTG): Digitalt tryck är en modern tryckteknik som använder en specialiserad skrivare för att trycka designen direkt på kläderna, så som kepsar. DTG kan återge mycket detaljerade och komplexa logotyper, samt foton, med hög precision och färgåtergivning. Även denna metod passar mindre upplagor så som ett litet tryck på en keps.

Köp kepsar med tryck billigt online

Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund att beställa kepsar med ditt eget anpassade tryck - och till ett billigt pris. Inom vårt breda sortiment finner du allt från enkla kepsar i neutrala färger till modeller i en mer iögonfallande design. Allt för att du ska hitta en keps som passar perfekt för ditt företag, idrottslaget eller ditt nästa event. Dessutom hjälper vi dig mer en gärna vad gäller val av tryck, placering och övrig design. Vårt mål är att du ska få hem kepsar som du känner dig riktigt nöjd med, och inte en räliga design - som vi skåningar brukar säga.

Beställ en keps med eget tryck online från Tidaj redan idag för att sprida varumärkeskännedom eller skapa samhörighet under ditt nästa evenemang. Vi är din pålitliga partner när det kommer till att skapa skräddarsydda kepsar som verkligen sticker ut och representerar ditt varumärke på bästa möjliga sätt. Vilken keps som passar ändamålet bäst vet såklart du, men behöver du tips och råd på vägen finns vårt team alltid nära till hands. Tveka inte att kontakta oss.


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!