Kepsar & Mössor med tryck

Det finns många goda skäl att investera i tryckta eller broderade mössor och kepsar för ditt företag. För det första är de ett utmärkt reklammaterial då kepsar och mössor med tryck kan hjälpa till att få ut ditt varumärke och få det sett av potentiella kunder. De kan också delas ut som gåvor eller priser, vilket kan bidra till att öka varumärkeskännedomen för nya kunder och lojaliteten bland dina befintliga kunder och anställda.

Ett annat bra skäl att investera i tryckta kepsar och hattar är att de är mycket praktiska föremål. Människor älskar att få kepsar och mössor i present eftersom de vet att de faktiskt kommer att använda dem. De skyddar människor från väder och kan bäras året runt, vilket gör dem till ett mycket mångsidigt reklamartiklar.

Mössor och hattar med eget tryck är också relativt billiga att tillverka och är därför utmärkt sätt att marknadsföra ditt varumärke med en begränsad budget. Eftersom de är så praktiska är det troligt att folk kommer att behålla dem länge, vilket innebär att ditt varumärke kommer att synas av många människor under en längre tid. Tidaj erbjuder både mössor och kepsar med tryck respektive brodyr.

Så om du letar efter en effektiv och prisvärd reklampelare är mössor och kepsar med eget tryck ett utmärkt alternativ.
339 produkter


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!