Hoodie med tryck

Hoodies med tryck är ett utmärkt plagg för såväl företaget som eventet eller sportevenemanget. Kläder med en logotyp har blivit ett populärt redskap för att skapa gemenskap och för att marknadsföra ett företag eller ett event. Oavsett om luvtröjorna ska användas för arbete, sport eller som en present till giveaway är våra hoodies med tryck det ultimata plagget.
50 produkter

Stort urval av hoodies med tryck för dam och herr

Vår resa startade i ett litet garage utanför Malmö, med ambitionen att leverera personliga föremål och kläder med tryck och av hög kvalitet. Idag är vi glada över att kunna erbjuda produkter inom en mängd olika kategorier, och bland dessa snygga Hoodies med tryck.

Här hittar du hela vår kategori med hoodies - din ultimata destination om du letar efter snygga plagg med eget tryck till kollegorna, ett sportevenemang eller kanske en företagsfest. Vi levererar dessutom hoodies med tryck för både dam och herr. När du köper hoodies från Tidaj får du chansen att designa dina helt egna plagg, antingen med ett tryck du skapat själv, eller med företagets eller lagets egen logga.

Vi erbjuder ett brett utbud av hoodies i olika färger, storlekar och stilar. Våra tryck är av högsta kvalitet och vi strävar alltid efter att leverera produkter som inte bara är stilfulla, utan också hållbara och bekväma att bära. Som ett plagg du köper i en vanlig butik ? men designad precis så som du vill ha det. Hur göttigt är inte det?

Varför nöja dig med en helt vanlig tradig hoodie när du kan få något unikt och personligt, och som dessutom kommer att imponera på kollegorna eller kompisgänget. Låt oss hjälpa dig att designa hoodies med eget tryck redan idag! Förutom hoodies kan du även köpa t-shirts, sweatshirts och övriga tröjor med tryck på Tidaj.se.

Varför hoodie med eget tryck?

Hoodies med tryck är ett praktiskt marknadsföringsverktyg du som företagare kan dra nytta av på olika sätt. Plagget skulle kunna användas som företagets officiella klädkod för anställda ? och kan inkludera ett specifikt budskap eller er logga för att ni ska bli igenkända och omtalade bland kunder och partners. Hoodies med tryck kan även delas ut på mässor och evenemang, för att locka besökare och skapa positiva associationer med ert varumärke.

Hoodies med tryck hjälper också till med att främja teamandan och samhörigheten inom er organisation. De kan användas som en del av teambuildingaktiviteter eller ges som gåvor till anställda för att stärka lojalitet och engagemang.

Men det är inte bara företagare som kan dra nytta av snygga hoodies med ett utvalt tryck. Plaggen kan även fungera som en laguniforn inom olika sporter. Samtidigt som tröjorna visar att ni som lag hör ihop, håller de er också varma mellan matcherna.

Under olika former av sociala evenemang som välgörenhetslopp eller musikkonserter kan man med fördel dela ut, eller möjligtvis sälja, hoodies med evenemangets logga på. Tröjan fungerar då inte bara som en del av evenemangets marknadsföring utan även som en souvenir för deltagare. Ska du bjuda in vänner och familj till ett riktigt härligt gille i skånsk anda ? är hoodies med tryck en trevlig present.

Designa hoodie efter era önskemål

Hur andra uppfattar varumärket är en viktig del av er varumärkesidentitet och marknadsföring.
Många som ska designa hoodies med tryck väljer att placera trycket stort och centralt på bröstet eller ryggen. Och det är väldigt snyggt såklart, men kom ihåg att det finns många sätt att göra det på. Tack vare den stora tryckytan som en luvtröja erbjuder, är det bara du som sätter gränserna för hur den ska designas. Och i slutändan, hur ditt varumärke ska upplevas.

Vi hjälper gärna till genom att dela med oss av inspiration och skapa en design som verkligen sticker ut. Vi är experter på att sätta tryck på allt från klädesplagg till tygpåsar, muggar och vattenflaskor. Med det sagt har vi erfarenhet av att anpassa designen efter föremålets utseende. Hos en hoodie med tryck är det exempelvis viktigt att luvan inte hänger för trycket.

För dig som redan har en klar bild av hur du vill att din hoodie med eget tryck ska se ut, kan du enkelt skicka en beskrivning, samt ladda upp en fil med trycket vid ditt köp. Du får sedan en offert och designskiss till din mail - helt gratis.

Så går du tillväga

Är du intresserad av att beställa hem riktigt snygga hoodies med eget tryck? Vi erbjuder olika tryckmetoder beroende på budget och önskemål om plaggets utseende. Digitaltryck, screentryck, värmeöverföring, brodyr och sublimering är vanliga metoder som vi använder oss av.

Vårt mål är att förse alla våra kunder med högkvalitativa produkter och utmärkt service. Därför är vi också noga med att anpassa vår service efter dina specifika önskemål. Du kan alltid ställa en fråga till våra experter innan du gör en beställning, samt lämna kommentarer som hjälper oss anpassa vår tjänst efter dina preferenser. Du avgör dessutom själv om du vill ringa oss, smsa, chatta eller besöka oss personligen.

Beställa hoodies med tryck online

Vi strävar efter att göra det så smidigt som möjligt för dig som kund att beställa en valfri hoodie med ditt helt egna tryck. Bland vårt stora sortiment hittar du allt från enkla hoodies i diskreta färger till modeller i en mer färgglad design. Köp allt från svarta till grå eller röda hoodies med tryck. Bland vårt sortiment hittar du även hoodies med zip. Syftet med vårt stora sortiment är att du enkelt ska hitta en variant som passar ditt företag ? eller rätt ändamål.

Valet av passande tröja är såklart ditt eget ? men om du behöver vägledning eller rådgivning finns vi alltid nära till hands. Beställ en hoodie med tryck online från Tidaj redan idag, för att förgylla din arbetsplats eller ditt nästa evenemang. Glöm inte att du alltid kan kontakta oss vid funderingar.


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!