Pennor med tryck

Med datorn och mobilen alltid nära till hands är det ibland befriande och roligt att skriva för hand. Det ger en känsla av autenticitet som inte kan ersättas av tangenttryckningar. Hos Tidaj är våra pennor med tryck inte bara ett stilfullt skrivverktyg, de är också en förlängning av ditt varumärke, din röst och din unika stil.
1451 produkter
Med ditt företagsnamn, logga eller budskap tryckt på en penna blir den en del av din visuella identitet. Varje gång någon tar fram pennan ser de inte bara ett redskap utan också en del av din historia och ditt varumärke. Dessutom kan profilprodukter hjälpa dig att bygga relationer med din målgrupp. Genom att ge bort saker som är användbara och relevanta för din målgrupp, kan du skapa ett starkare band med de personer som är viktigast för ditt företag.

Det finns en mängd olika pennor på marknaden, var och en med sina egna unika fördelar. Till exempel är reklampennor perfekta för att rita eller skissa medans metallpennor är bra för dem som vill ha ett lite lyxigare alternativ. I vårt stora pennsortiment hittar du även miljöpennor som är tillverkade av miljövänliga material (återvunnet material, naturmaterial och mycket mer). Allt för att du skall kunna profilera ditt företag på bästa möjliga sätt. Beställ pennor med eget tryck online på Tidaj.se!

Designa din egen penna med tryck

Att skapa din egen penna med tryck hos Tidaj är en enkel och rolig process. Välj först modellen och stilen som passar dig och ditt ändamål: kanske är det överstrykningspennor, designpennor pennfodral som du letar efter? Därefter kan du utforska vårt breda utbud av färger, bläckfärger och tryckalternativ. Om du behöver hjälp med designen finns vårt team av erfarna designers här för att assistera dig. Vi strävar alltid efter att göra beställningsprocessen så smidig som möjligt, från det första mötet till leverans av de färdiga pennorna.

Oavsett om du föredrar något elegant eller lekfullt, har vi pennor med tryck för varje smak. Vårt sortiment sträcker sig från klassiska metallpennor / designpennor till färgglada modeller. Du kan själv anpassa färgen, trycktekniken och stilen för att skapa en penna som speglar din personlighet och ditt varumärkes ton. Kanske har du redan en klar vision av hur du vill att designen ska se ut? Eller så behöver du lite inspiration? I vilket fall kan vi hjälpa dig att skapa en design som sticker ut och gör ett varaktigt intryck.

Som nämnt ovan har vi ett brett utbud av pennor med tryck. Vi erbjuder även mängder av andra trycksaker såsom noteringsblock, pennhållare och papperskuber. Varför inte även komplettera med lite roligt reklamgodis? Välj mellan godispåsar, tablettaskar och karameller med mera. Beroende på vilket ändamål du har i åtanke, kan vi hjälpa dig att hitta den mest lämpliga produkten för ditt syfte.

Pennor med tryck för alla tillfällen och målgrupper

Ge en penna med tryck till dina anställda som en del av deras arbetsutrustning eller dela ut dem som företagsgåvor till kunder och partners. Du kan också ge bort pennor med tryck som giveaways vid företagsevenemang och konferenser ? de är lätta att transportera, prisvärda och kommer alltid till användning. Ditt evenemangsnamn och datumet för evenemanget tryckt på pennan fungerar också som en påminnelse för deltagarna, även efter att evenemanget är över.

Pennor med tryck är perfekta komplement för skolor och utbildningsinstitutioner. De kan användas som skolmaterial eller säljas som del av skolans merchandise. Tryck skolans motto eller emblem på pennorna för att stärka samhörigheten hos elever och lärare. Även vid bröllop, födelsedagar och andra festligheter är det vanligt med personifierade detaljer. Pennor med exempelvis brudparets namn och datumet för bröllopet är en charmig och minnesvärd gåva till gästerna.

Billiga pennor med tryck

Tidaj är lösningen för dig som letar efter billiga pennor med tryck. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna erbjuda våra kunder trycksaker i alla prisklasser. Vi är stolta över våra kvalitetsprodukter och vår service, och vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med vårt erbjudande. Hos oss kan du också vara säker på att vi finns vid din sida under hela processen: från nu, tills du har din produkt i handen. Vår tjänst passar alla, oavsett om du är hialös eller har gott om tid.

Under fliken "Kontakt" hittar du all information om hur du kan kontakta oss: via telefon, mail, sms, chatt eller ett besök på vårt kontor. Vi ser fram emot att höra från dig.

Tryck en penna som passar ditt företag

Det finns en mängd olika pennor på marknaden, var och en med sina egna unika fördelar. Till exempel är reklampennor perfekta för att dela ut på mässor och till kunder, medans metallpennor är bra för företag som vill ha ett hållbart alternativ som används av t.ex. säljteamet. I slutändan är det viktigt att välja rätt typ av penna som är rätt för dina specifika behov och mål. Oavsett vilken penna du behöver så finns det garanterat en modell i vårt sortiment som faller dig i smaken.

Blyertspennor är pennor som har ett hölje av trä eller plast och en blykärna. De används vanligen för att rita eller skissa eftersom blyet är mjukt och lätt att radera.

Metallpennor är det perfekta valet för dig som vill ha en penna som håller länge. De har en robust konstruktion som gör dem motståndskraftiga mot stötar och repo. Dessutom finns metallpennor i en mängd olika färger och stilar, så du kan hitta den perfekta pennan för dina behov.

Miljöpennor tillverkas antingen av återvunnet material, material som inte kräver lika mycket resurser som "vanliga pennor" eller som är tillverkade av mijövänliga material.. De finns också i en mängd roliga och intressanta färger, så att du enkelt kan visa upp företagets personlighet.

Stiftpennor är ett klassiskt val och passar perfekt för konservativa företag. De är enkla och prisvärda och finns i en mängd olika stilar och färger.

Reklampennor är ett utmärkt val för företag som vill visa att de är moderna och framåtblickande. De skriver smidigt och finns i en mängd olika designalternativ.

Reservoarpennor är ett lyxigt alternativ och passar perfekt för företag som vill göra ett stort intryck. De finns i många olika stilar och utföranden och innehåller ofta intrikata detaljer.


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!