Servetter

Här hittar du hela vårt sortiment av servetter med eget tryck. Tack vare våra många alternativ är det enkelt att välja och designa personliga servetter som passar dina önskemål, och rätt ändamål såklart. Du kanske planerar ett företagsevent, konferens eller så vill du överraska alla på kontoret med servetter dekorerade med företagets logga? Utforska hela vårt sortiment nedan.
39 produkter

Designa dina egna servetter med tryck

Ibland är det de små detaljerna som gör störst skillnad. Framförallt när det kommer till kundrelationer. Genom att använda servetter med företagets logotyp eller ett inspirerande citat under mässor eller kundmöten, ökar du chansen att den potentiella kunden faktiskt minns er efter mötet. Servetter är ett mångsidigt redskap, som både underlättar för dig med kladdiga händer och kommunicerar ditt företags värden och visioner.

Små gester kan göra stor skillnad, och det gäller inte bara i företagssammanhang. Vi lovar att dina bröllopsgäster eller festsugna födelsedagsfirare kommer uppskatta personligt designade servetter med eget tryck. De kanske till och med kommer tjuva med sig sina servetter hem!

Servetter med eget tryck på kontoret

Servetter med tryck sätter inte bara guldkant på kundernas vardag ? utan också på kollegornas. Kom ihåg att dina anställda behöver känna sig uppskattade och omhändertagna! Ett gäng kreativa och uppmuntrande servetter på lunchbordet eller som en överraskning under fredagsfikat kommer definitivt höja stämningen och bidra till samtalsämnen.

Är det dags för en företagsfest eller en konferens? Servetter med tryck signalerar att företaget ansträngt sig lite extra för att medarbetarna ska ha det trevligt och känna sig välkomnade.

Du vet väl att du även kan köpa muggar, vattenflaskor och pennor med tryck från Tidaj. Allt för att skapa en trevlig stämning på kontoret.

Servetter med tryck för speciella tillfällen

Servetter med tryck är en härlig detalj under speciella tillfällen som bröllop, dop eller ett festligt gille i skånsk anda - och gör tillställningarna ännu mer minnesvärda. Servetterna adderar en unik charm till varje fest och hjälper till att skapa en atmosfär som är helt i linje med evenemanget.

Vid bröllop kan servetter med brudens och brudgummens initialer eller datumet för bröllopet vara en romantisk touch som både gästerna och brudparet uppskattar. Ett bröllop är en speciell dag och detaljerna ska såklart vara det samma.

Servetter med barnets namn, dopdatum eller kanske en bild av barnet är en mycket uppskattad detalj vid dop. Det finns också många fina citat som passar utmärkt för dop eller andra högtidliga tillställningar. Servetten fungerar även som en souvenir för familj och vänner.

När det kommer till födelsedagsfiranden är servetter med jubilarens namn och ålder ett användbart redskap för att rikta fokus mot huvudpersonen och göra firandet ännu mer personligt. Oavsett vilket evenemang som nalkas, är servetter med eget tryck en utmärkt detalj för att höja stämningen och bidra med en personlig touch.

Många valmöjligheter

Letar du efter snygga servetter med tryck? Tidaj erbjuder en mängd alternativ som kan skräddarsys efter dina specifika behov och kommande evenemang. Du kan antingen välja om du vill ha ditt tryck direkt på servetten, eller om du vill designa ett paket med servetter i.

För företag som vill dela ut servetter med en logotyp eller ett budskap under en konferens eller mässa är servetter med ett eget tryck det bästa alternativet. Det samma gäller under bröllop eller födelsedagsfiranden då du förmodligen vill duka bordet med personligt designade detaljer.

Vill du istället dela ut generösa gåvor till kunder kan servetter i en snyggt designad box med tryck vara ett bättre alternativ. Boxarna kan användas till en give-away eller som en del av en ny kampanj. Välj mellan olika former, storlekar och färger. Addera en t-shirt eller hoodie med tryck för en extra generös gåva.

Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara säker på att Tidaj levererar servetter av hög kvalitet med ett tryck som motsvarar dina förväntningar ? och gör ditt evenemang minnesvärt. Vi finns här för att skapa de perfekta servetterna för varje tillfälle.

Beställ servetter med tryck billigt online

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att beställa servetter med eget tryck online ? och till ett billigt pris. Vi strävar efter att hitta det perfekta alternativet för dig, eller ditt företag. Om du känner dig osäker på hur beställningsprocessen fungerar, eller hur du ska tänka när du beställer servetter med tryck, kan du alltid kontakta oss. Vi delar med oss av den vägledning och rådgivning du behöver.

För att erbjuda en så smidig service som möjligt lovar vi alltid leveranser i goa tider och självklart personlig service.


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!