Golfbollar

Golfbollar med tryck är en populär marknadsföringsprodukt som används för att öka varumärkesmedvetenheten och bygga företagsrelationer. Genom att använda golfbollar som marknadsföringsprodukt, kan företaget nå en målgrupp av golfare på golfbanor och förmedla sitt varumärke och budskap på ett effektivt sätt. De är också populära som presentartiklar eller företagsgåvor på evenemang och konferenser. De är användbara, har en lång livslängd och uppskattas av alla som golfar!
20 produkter

Vad är golfbollar med tryck?


Golfbollar med tryck är precis som namnet antyder, vanliga golfbollar som är tryckta med ett företags logotyp, slogan eller annan reklam. Trycket kan vara i en eller flera färger och exponerar ert varumärke för golfaren när han eller hon slår bollen.

Varför använda golfbollar med egen logga i din marknadsföring?


Golfbollar med tryck är en effektiv marknadsföringsprodukt på grund av dess synlighet och användning. Golfare använder ständigt nya bollar när de spelar och föredrar oftast att använda nya bollar vid viktiga slag. Genom att lägga till en rolig eller snygg design i form av tryck på bollen, kan du fånga golfarens uppmärksamhet och skapa positiva förhållanden till ditt varumärke.

Vilka är fördelarna med golfbollar med eget tryck?


Utöver ökad synlighet och varumärkesexponering, finns det flera andra fördelar med golfbollar:

Användbara: Det är en perfekt gåva till en kund eller till era anställda som uppskattar golf.

Lång livslängd: Golfbollar kan användas i flera månader och till och med år vilket ökar exponeringen för ditt företags varumärke.

Ökad varumärkesmedvetenhet: Genom att använda golfbollar med tryck kan du exponera ditt företags varumärke för en målgrupp av golfare, eller personer som kan bli intresserad av golf.

Anpassning: Golfbollar med tryck finns i olika kvaliteter för olika nivåer av golfspel. Du kan välja bollar som passar din målgrupp och budget.

Om du letar efter golfbollar med tryck av högsta kvalitet, kan du kontakta oss på Tidaj. Vi är specialister på golfprodukter och erbjuder ett brett utbud av golfbollar med tryck i olika kvaliteter och till rimliga priser.

Bästa sättet att använda golfbollarna på


Golfbollar med eget tryck kan användas på många olika sätt. De kan användas som presentartiklar till kunder på evenemang och events men även som giveaway-produkter vid tävlingar eller andra golfevenemang.

Vilka är alternativen till golfbollar?


Golfbollar med tryck är inte den enda marknadsföringsprodukten för golfare. Andra alternativ inkluderar peggar, golfhanddukar, golfkläder, greenlagare och golftillbehörusp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!