Roll-up / Pop-up med tryck

Letar du efter roll-ups med tryck? Då har du kommit helt rätt. Här kan du välja bland flertalet designs: allt från smala och höga till breda och låga ? du bestämmer de roll-up-mått som passar dig. Genom en kombination av kreativitet och teknik erbjuder våra roll-ups med tryck inte enbart en skräddarsydd presentation av ditt varumärke, utan också en ovärderlig chans att interagera direkt med din målgrupp.
7 produkter

Du väljer din egen roll-up-design

I vår snabba värld av marknadsföring är det direkt avgörande att sticka ut, att fånga folks uppmärksamhet och att lämna ett varaktigt intryck. Eftersom tekniken och det digitala mer eller mindre styr vårt samhälle, kan det vara lätt att glömma bort kraften i fysiska marknadsföringsverktyg.

Våra roll-ups med tryck är speciellt utformade för att göra den första kontakten med din målgrupp till ett minnesvärt ögonblick. Eftersom varje företag också är unikt, med sina egna mål och budskap, styr du helt och hållet själv hur du vill att din roll-up ska se ut. Oavsett om du vill presentera en ny produkt, informera om tjänster eller öka medvetenheten om ditt varumärke, kan vi skapa roll-ups som är unikt skräddarsydda efter dina krav.

Du vet väl också att vårt utbud består av fler produkter än roll-ups? Välj bland profilkläder, såsom t-shirts, polotröjor och piké, eller andra event- och displayprodukter, såsom gatupratare, ballonger och tält med mera.

Roll-up med tryck för olika tillfällen

Roll-ups med tryck är ett oerhört mångsidigt marknadsmaterial som passar i ett flertal sammanhang. Använd dem på exempelvis mässor och utställningar för att locka nya kunder eller under företagsevenemang som en presentation av din verksamhet och dess erbjudanden. De är även perfekta i butiksmiljöer för att skapa en inbjudande atmosfär samt för att öka försäljningen. Då genom att tydligt kommunicera dina produkter eller tjänster till kunderna.

Genom att locka fler kunder, öka medvetenheten om ditt varumärke samt öka din försäljning, blir roll-ups en oslagbar marknadsföringsresurs. Att skapa en imponerande presentation av ditt varumärke behöver inte vara komplicerat. Med våra roll-ups med tryck erbjuder vi en enkel och bekväm lösning för ditt företag.

Beställ marknadsmaterial med tryck enkelt och smidigt

Vår process är enkel: du väljer den produkt du vill ha och laddar upp din logga ? klart! Hos Tidaj får du alltid godkänna en designskiss innan produktion och du har alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett beställningens storlek. Utöver roll-ups har vi också mängder av andra produkter, som till exempel gympapåsar, blyertspennor och USB-minnen med mera. Allt för att du ska kunna välja det som uppfyller dina behov bäst.

Tidaj tar service på största allvar och vi strävar hela tiden efter att göra din köpupplevelse så enkel och smidig som möjligt. Därför hjälper vi dig med allt från design till outsourcing. Vi tar hand om hela processen, vilket ger dig både mer tid och energi så att du kan fokusera på din verksamhet. Vårt team har mer än 30 års erfarenhet av tryck och grafisk produktion, så du kan känna dig trygg i vetskapen om att du jobbar med de bästa i branschen.

Kvalitet och hållbarhet i fokus

När det gäller marknadsföring är det självklart inte bara designen som är viktig ? kvaliteten spelar även den en viktig roll. Därför tillverkas våra roll-ups med tryck med högkvalitativa material och den senaste trycktekniken. Det här ger skarpa bilder, livfulla färger och lång hållbarhet. Använd din roll-up inomhus eller utomhus. Den klarar de flesta väderförhållanden.

En hållbar marknadsföringslösning säkerställer inte bara att ditt varumärke ser professionellt ut, utan minskar också behovet av att hela tiden beställa nytt material. Detta i sin tur sparar dig både tid och pengar på lång sikt. Att använda roll-ups med tryck som marknadsföringsprodukt är en investering i din verksamhets framtid.

Roll-up med tryck till konkurrenskraftiga priser

Tidaj är din expert på profilprodukter, reklamprodukter och trycksaker online. Vi erbjuder kvalitativa produkter med rådgivning utöver det vanliga ? alltid till konkurrenskraftiga priser. Framgångsrika marknadsföringsverktyg ska enligt oss inte kosta skjortan. Utan att tumma på varken våra produkters kvalitet eller vår service, är vi stolta över att kunna hjälpa din verksamhet att växa till ett lågt pris.

Om du har funderingar kring våra produkter, beställningsprocessen eller behöver hjälp med din design, tveka inte att kontakta oss
. Du når oss via telefon, mail, sms, chatt, eller ett besök på vårt kontor. Här kan du även hälsa på vår kontorshund Gino. Tack vare vår långa erfarenhet i branschen kan vi ge dig snabba och korrekta svar på alla dina frågor.


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!