Ballonger med tryck

Ballonger med tryck är perfekta för företagsfest, ett event, produkt- eller butikslansering och mycket mer! Det är ett prisvärt och perfekt sätt att marknadsföra företaget. Vi har ballonger i massor av färger, storlekar och anpassningsmöjligheter!
65 produkter

Ballonger med tryck

Våra ballonger med tryck finns i en mängd olika färger, storlekar och utföranden. Vi har något för varje tillfälle, från företagsevent och jubileer till butikslanseringar med mera. Våra ballonger kan anpassas med er logotyp eller annat budskap som hjälper dig att göra ett bestående intryck vid alla evenemang.

Tryckta ballonger för varje tillfälle

Våra specialtryckta ballonger är tillverkade av högkvalitativa material som är utformade för att hålla länge. Ballongerna är hållbara, vilket gör att de håller sig uppblåsta i flera dagar i sträck. Du kan använda dem både inomhus och utomhus, så du behöver inte oroa dig för att de ska tappa luft.

Du kan välja bland många färger, storlekar och tryckmetoder eller skapa din egen unika design. Vi erbjuder en mängd olika anpassningsalternativ, så du hittar säkert något som passar dina behov.

Miljövänliga ballonger

Miljövänliga, tryckta ballonger är ett utmärkt sätt att sätta färg på vardagen men samtidigt minska miljöpåverkan. Dessa ballonger är oftast tillverkade av biologiskt nedbrytbara material som inte skadar miljön om de kommer på vift efter ett evenemang, eller när de ska återvinnas.

Varför ballonger med eget tryck

Tryckta ballonger är ett utmärkt sätt att göra varje evenemang eller event mer minnesvärt. Vare sig du har en födelsedagsfest, lanserar en ny produkt eller öppnar en butik - tryckta ballonger kan hjälpa till att väcka firandet till liv och få det att stå ut i folks medvetande.

Företag drar nytta av ballonger med eget tryck eftersom de tillför ett roligt element som kunderna kommer att minnas. Tryckta ballonger kan anpassas med företagets logotyp, slogan eller annat unikt budskap som drar till sig uppmärksamhet och visar upp ditt varumärke. De ger också företag en möjlighet att bygga upp relationer med såväl kunder som anställda och partner genom kreativa giveaways och kampanjer.

Evenemang som konferenser, mässor och konserter kan också dra nytta av tryckta ballonger. De bidrar till att skapa en inbjudande atmosfär genom att lägga till livfulla färger och former i miljön. Gästerna kan lätt identifiera evenemangsområdet genom att leta efter märkesballonger som matchar deras tryckta material. Ballonger med tryck är också ett utmärkt sätt att marknadsföra specialerbjudanden vid evenemang eller att belöna deltagarna för att de deltar i aktiviteter som tävlingar eller snöjakter.

Butiker som detaljhandelsbutiker och marknader drar också nytta av tryckta ballonger! De kan användas som reklampelare, för att tillkännage försäljning eller framhäva specialartiklar i butiksfönster och samtidigt fånga ögonen på potentiella kunder som passerar utanför. Dessutom är de idealiska för att öka kundlojalitetsprogrammen - antingen genom att erbjuda rabatter på köp som görs med särskilda ballongformade kort eller genom att ge bort gratisartiklar som klistermärken vid varje köp av en viss produkt inom en viss tidsperiod.

Tryckta ballonger har många fördelar, vilket gör dem idealiska för alla typer av företag, evenemang och butiker som vill ge extra färg, kul och spänning till sina utrymmen. Möjligheterna begränsas bara av din fantasi!


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!