Porslinsmuggar med tryck

Porslinsmuggar med tryck är en populär produkt som används av både företag och privatpersoner. Det är ett enkelt sätt att visa upp sin personliga stil, företagslogga eller favoritcitat på ett föremål som används dagligen. Porslinsmuggar har en klassisk och tidlös design som passar väl i alla hem och kontor.
126 produkter

Fördelar med porslinsmuggar med tryck


Porslinsmuggar med tryck erbjuder företag och privatperson att exponera ett varumärke, ett citat, en logotyp eller liknande på en produkt som används av nästan alla människor dagligen. Det är ett gammalmodigt men väldigt effektivt sätt att få stor exponering. Dessutom är porslinsmuggar slitstarka och hållbara vilket är perfekt för att exponera ert företag under en lång tid.

De passar i princip för alla företag och organisationer som vill skapa en personlig touch vid servering av alla slags drycker (kafferummet, som give-away, event, mässor m.m.). Det kan vara allt från små startup-företag till stora multinationella koncerner, kaféer, cateringföretag och hotell.

Hur många färger kan man trycka på en porslinsmugg?


Antalet färger man kan trycka på en porslinsmugg beror på trycktekniken som används. Vid sublimeringstekniken kan man vanligtvis trycka ett obegränsat antal färger, medan andra trycktekniker begränsar antalet färger.

Kan man designa sitt eget tryck på en porslinsmugg?


Ja, det är fullt möjligt att designa sitt eget tryck på en porslinsmugg. Det är enkelt att skapa en design på egen hand med hjälp av grafikprogram eller att anlita en professionell designer.

Hur trycks porslinsmuggarna?


Trycket skapas genom en process (oftast sublimering) där ett motiv trycks på en papperstransfer som värms och pressas mot porslinsmuggen. Resultatet blir ett högkvalitativt och beständigt tryck.


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!