Pappersmuggar med tryck

Pappersmuggar med tryck är ett mycket bra sätt att marknadsföra ditt företag på. Det är ett kostnadseffektivt sätt att få ut ditt varumärke till en stor publik, kunderna kommer att se din logotyp varje gång de använder muggarna i en rad olika miljöer som annars är svåra att visa upp ditt varumärke i.

Tryckta pappersmuggar har flera fördelar jämfört med andra typer av muggar. De är engångsartiklar, så de behöver inte tvättas efter användning. Detta gör dem mycket praktiska att använda på upptagna platser som kontor, mässor, events och skolor. De är också billigare och schysstare än engångs-muggar av glas eller plast.

Pappersmuggar används ofta för varma och kalla drycker. De är tillverkade av papper som är belagt med vax eller plast för att göra dem vattenavvisande. Om pappersmuggen har dubbelvägg lämpar den sig väl för varma drycker och vid singelvägg lämpar den sig bättre för kalla drycker.

Muggarna kan i många fall återvinnas eller komposteras, vilket gör dem miljövänliga. De finns också i en mängd olika färger, storlekar och mönster för att passa alla tillfällen. Oavsett om du är värd för en fest eller serverar kaffe till kunderna är tryckta pappersmuggar ett utmärkt val.
43 produkter


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!