Muggar med tryck

Nu kan du designa muggar med tryck till dina och kollegornas varma drycker. Vi levererar personliga muggar till daj direkt från Skåne - där av namnet Tidaj. Att designa muggar med eget tryck är ett utmärkt sätt att göra reklam för företaget och ert budskap. Oavsett om muggen ska prydas av er logotyp, en gemensam bild på kollegorna eller ett specifikt budskap, står Tidaj till din tjänst. Våra muggar finns dessutom i en mängd färger, storlekar och stilar, för att du enkelt ska kunna hitta ett alternativ som faller dig i smaken.
368 produkter

Muggar med eget tryck

Med muggar i valfritt tryck kan du enkelt visa upp företagets logga eller budskap. Men det är såklart inte bara företag som kan använda sig av kreativt designade muggar. Låt inte avsaknaden av en trevlig gåva sätta fälleben för ditt nästa privata event eller firande. Skäm bort dina gäster med egendesignade muggar med tryck.

Vår resa startade i ett litet garage utanför Malmö, med ambitionen att leverera personliga föremål och kläder med tryck ? och av hög kvalitet. Idag är vi glada över att kunna erbjuda produkter inom en mängd olika kategorier, och med tryck av hög kvalitet. Vår högkvalitativa teknik garanterar ett mycket proffsigt resultat som ser lika bra ut på våra större muggar som på de mindre modellerna. Utforska vårt sortiment av muggar med tryck redan idag, för att hitta ett alternativ som passar ändamålet och dina preferenser.

Muggar för alla företag och tillfällen

Muggar med eget tryck är utmärkta gåvor vid företagsaktiviteter eller som present till både anställda och kunder. De hjälper inte bara till att sprida ordet om ditt företag vidare, utan fungerar också som en både praktisk och värdefull gåva. Grymt tycker vi! Vem blir inte glad av en ny egendesignad mugg?

Muggar med tryck har ett avgörande marknadsföringssyfte och används för att främja produkter och tjänster. Samtidigt ökar de medvetenheten om ditt varumärke bland potentiella kunder. Det är vanligt att gym och andra organisationer för hälsa och fritid låter sina besökare dricka ur muggar med deras logga. Eller så inkluderar de muggarna i deras medlemserbjudande. De bidrar till att sprida ordet om ditt företag samtidigt som mottagarna får något användbart - en påminnelse om ditt varumärke varje gång de tar en klunk.

Inom andra branscher, som exempelvis restaurangbranschen, används muggarna för att marknadsföra varumärket eller för att dela ett budskap. Det här är en kreativ strategi för att bygga lojala kundrelationer. Förutom att duka bordet med muggar i tryck kan du även införskaffa servetter med tryck.

Hur gör man en mugg med tryck?

1. Välj rätt färgschema: Färgerna som du väljer för trycket ska passa till muggens material och vara i linje med din varumärkesidentitet eller ditt budskap.

2. Säkerställ läsbarhet: Trycket måste vara läsbart oavsett hur litet eller stort det är. Se till att du använder en storlek på teckensnittet som är lätt att läsa när den skalas ner, och testa olika mönster innan du bestämmer dig.

3. Håll det enkelt men ändå kreativt: När du utformar trycket ska du hålla det relativt enkelt, men du vill såklart också ha vissa kreativa inslag. På så sätt kan du försäkra dig om att din logga känns igen, även på avstånd. Du vill inte heller att logotypen förlorar sin effekt om den skalas ner för mycket eller sträcks ut.

4. Överväg att lägga till textur eller gradienter för att ge djup: Om du letar efter något mer intressant än enbart platta färger kan du överväga att lägga till textur eller gradienter i trycket. Det bidrar till ett extra lager som får trycket att upplevas mer levande (gäller ej muggar som trycks med egen PMS/platta färger).

5. Använd varumärkeselement som typografi och illustrationer: Använd välkända stilar för typografi och illustrationer som är förknippade med ditt varumärke.

Bara kreativiteten som sätter gränserna

Vi ger dig möjlighet att skapa unika muggar som matchar dina exakta önskemål. När det kommer till muggar med tryck är det egentligen bara kreativiteten som sätter gränser. Du kan välja bland flera olika modeller och färger samt kombinera muggarna med olika tryckalternativ. Möjligheterna är oändliga.

Beställ muggar med tryck online med snabb leverans

Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund att beställa muggar med ditt eget anpassade tryck. Inom vårt breda sortiment finner du allt från eleganta muggar i klassiska färger till modeller med en mer kreativ design. Allt för att du ska hitta den perfekta muggen för ditt företag eller det specifika ändamål du har i åtanke. Glöm inte att även kolla in våra många andra kategorier. Bland dessa t-shirts, pennor och t-shirts med tryck.

Valet av den rätta muggen är självklart upp till dig, men om du behöver rådgivning eller vägledning är vårt team alltid nära till hands, redo att hjälpa till. Dessutom erbjuder vi snabba leveranser så att du kan få dina muggar med tryck i goa tider.

I vårt sortiment hittar du modeller med olika typer av handtag, men också i en variation av former och material såsom keramik, plast och glas. Här finns klassiska kaffemuggar med tryck och den populära termomuggen ? bland flera andra alternativ. När det kommer till mugga med tryck för företag är vårt mål att ni ska sticka ut från konkurrenterna. Vi delar med oss av verktyg och alternativ för att du ska uppnå just det!


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!