Muggar med tryck

Varma drycker har aldrig sett så bra ut! Muggar med eget tryck är ett utmärkt sätt att visa upp ditt företag och ert budskap. Oavsett om du letar efter muggar som visar upp din nya logotyp, en bild på kontorspersonalen eller ett budskap till ett event så har vi den perfekta kollektionen för dig. Våra muggar finns i en mängd olika färger, storlekar och stilar så att det finns något som passar alla smaker.

251 produkter

Muggar med eget tryck

Muggar med tryck är ett utmärkt sätt att visa upp din logotyp, ditt varumärkesbudskap eller till och med ett fotografi. De ser inte bara bra ut, utan kan också vara mycket praktiska! Med specialtryckta muggar är det lätt att göra reklam för ditt företag, tjänst eller en produkt, och de ger dessutom en unik och personlig touch.

Vår högkvalitativa tryckteknik garanterar att din egen design kommer att se fantastisk ut på alla våra tillgängliga storlekar och stilar. Skapa något speciellt för dig själv eller överraska någon annan med en egen tryckt mugg - utforska vårt sortiment av muggar idag och hitta den perfekta modellen för alla tillfällen.

Muggar för alla företag och tillfällen

Muggar med tryck kan användas som giveaways vid företagsevenemang eller som gåvor till anställda och kunder. Detta bidrar till att sprida ordet om ditt företag samtidigt som mottagarna får något användbart - en påminnelse om ditt varumärke varje gång de tar en klunk.

Tryckta muggar är också utmärkta reklamartiklar som kan användas för att marknadsföra produkter eller tjänster, förutom att bygga upp varumärkeskännedom bland potentiella kunder. Gym eller hälsoklubbar kan till exempel erbjuda specialtryckta muggar som en del av sina medlemspaket så att medlemmarna alltid får en påminnelse om ditt varumärke.

Andra branscher som restauranger kan använda muggar med eget tryck för att marknadsföra både deras matutbud och deras varumärke i ett svep - finns det något bättre sätt att bygga upp kundlojalitet än att ge dem något som är både välsmakande och snyggt?

Tips för att få det perfekta trycket på muggen


1. Välj rätt färgschema: Färgerna som du väljer för trycket ska passa till materialet i muggen och vara i linje med din varumärkesidentitet och ditt budskap.

2. Säkerställ läsbarhet: Trycket måste vara läsbar oavsett hur liten eller stor den är tryckt på muggen, så se till att du använder en teckensnittsstorlek som är lätt att läsa när den skalas ner och testa olika mönster innan du fattar laddar upp den.

3. Håll det enkelt men ändå kreativt: När du utformar trycket är det bäst att hålla det relativt enkelt men ändå ha en viss kreativitet införlivat i det. På så sätt kan man se till att det lätt kan kännas igen även på avstånd och att det inte förlorar sin effekt om det skalas ner för mycket eller sträcks ut.

4. Överväg att lägga till textur eller gradienter för att ge djup: Om du vill ha något mer intressant än bara platta färger på dina muggar kan du överväga att lägga till textur eller gradienter i trycket som kan bidra till att ge ett extra lager av stil och sofistikering till en design (gäller ej muggar som trycks med egen PMS/platta färger).

5. Använd varumärkeselement som typografi och illustrationer: Använd välkända stilar för typografi och illustrationer i trycket som är förknippade med ditt varumärke.usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!