Schyssta kläder till ditt företag.

Enormt sortiment av profilkläder - bläddra bland t-shirts, hoodies, pikétröjor och mycket mer!

Hitta din kollektion

Vattenflaskor

Stilrena vattenflaskor, sportflaskor, tritan..
Se alla

Event & Display

Mässväggar, ballonger, beachflaggor, roll-ups..
Se alla

Påsar & Väskor

Tygpåsar, non-woven, papperskassar..
Se alla

Paraplyer

Stora, små, mini, stormsäkra paraplyer..
Se alla

Miljöprodukter

Miljöpennor, kläder och mycket mer
Se alla

Reklamgodis

Karameller, choklad, klubbor, mint..
Se alla

Profilkläder

T-shirts, kepsar, sweatshirts, pikétröjor..
Se alla

Skräddarsytt?

Vi hjälper er! Prata med en expert direkt.
Se alla

Allt inom reklam- och profilprodukter

Tidaj.se är din one-stop shop för allt som har med reklam- och profilprodukter att göra. Vi har ett brett utbud av produkter för alla tillfällen, från events och mässor till kontoret och hemmet.

Profilprodukter och reklamprodukter är utmärkta sätt att marknadsföra ditt företag eller varumärke med. De erbjuder ett stort antal fördelar som gör dem till en viktig del av företags marknadsföring. Först och främst ger profilprodukter en möjlighet att nå en bredare publik med ditt budskap. Genom att dela ut dem på mässor, kongresser och andra evenemang kan du få ditt namn och din logotyp framför fler människor än någonsin tidigare.

Dessutom kan profilprodukter hjälpa dig att bygga upp relationer med din målgrupp. Genom att ge bort saker som är användbara och relevanta för din målgrupp kan du skapa starkare band med de personer som är viktigast för ditt företag.

Slutligen kan profilprodukter generera en positiv mun till mun-marknadsföring för ditt företag. När människor får en välgjord och användbar produkt från ditt företag är de mer benägna att berätta om den för sina vänner och familj.

Vi hjälper dig hela vägen.

Letar du efter en unik reklam- eller profilprodukt? Sök inte längre än till Tidaj! Vi är stolta över våra kvalitetsprodukter och vår service, och vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med vårt erbjudande. När du beställer produkter med tryck från oss får du alltid en designskiss för godkännande innan vi startar produktionen. På så sätt kan du vara helt säker på att din produkt blir precis som du tänkt dig.

Från nu tills du har din produkt i handen finns vi vid din sida. Så, vad väntar du på? Ta kontakt redan idag och se hur vi kan hjälpa dig att marknadsföra ditt varumärke!


usp1

Gratis skiss

Du får alltid godkänna en designskiss innan produktion.
usp1

Fri leverans

Alltid fri leverans inom hela Sverige, oavsett storlek.


usp1

Personligt

Vi hjälper dig med allt från design till outsourcing.
usp1

Enkelt

Välj din produkt, ladda upp din logga. Bada-bing - klart!